Standartiniai tortai

Konditerija

Tortų asorti

Šioje asorti rasite net 6 skirtingus skonius - tai puiki proga paragauti ne vieną mūsų siūlomą tortą , bei palepinti visus skirtingų skonių megėjus ! Tortų asortimentas kinta (236966)

€ 21.00

Apelsininis su mascarpone

Sodrūs, dregni apelsininiai biskvitai pertepti gaivumo suteikiančiu apelsinų džemu ir mascarpones kremu (868303)

€ 18.00

„Medaus“ tortas

Medaus biskvitai, pertepti gardžios grietinėlės kremu su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais. Sudėtis (190007)

€ 22.00

Tortas ,,Šokoladinis mangas"

Tobulas gaivaus mangų vaisių ir šokolado duetas ! Kakaviniai biskvitai, pertepti putėsiais su mangų tyrės kremu, pieninio šokolado putėsiais su apelsinų džemu ir ypatingas ingredientas - karamelizuoti chalvos traškučiai Sudėtis (416386) Daugiau...

€ 20.00

Tortas „Egzotika“

Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų morenginių sluoksnių su riešutais, perteptų sviestiniu kremu su rome išmirkytomis razinomis. Sudėtis (190002)

€ 20.00

Tortas „Ambasadorius“

Solidus, tirpstantis burnoje tortas, pagamintas iš riešutinių ir kokosinių sluoksnių, perteptų gardžiu sviestiniu-šokoladiniu kremu su romu. Sudėtis (190003)

€ 20.00

Tortas „Dainava“

Tikras klasikinis tortas. Lazdynų riešutų morengas, perteptas šokoladiniu sviestiniu kremu, kuriam subtilumo suteikia tikras brendis Sudėtis (190017)

€ 20.00

Tortas „Karališkas marcipanas“

Šokoladinis tortas, perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos rūgštelės tortui suteikia vyšnios, o iš tikro marcipano pajusite klasikinį migdolų skonį Sudėtis (190018)

€ 18.00

Konditerija

Tortas „Pistacijų“ su graikiniais riešutais

Morenginiai trapūs biskvitai su graikiniais riešutais, pertepti burnoje tirpstančiu natūralių pistacijų kremu.Galima torto svorio paklaida +/- 200 gr Sudėtis (190045)

€ 22.00

Tortas „Napoleonas" su plikytu kremu

Sluoksniuotos tešlos sluoksniai, sviestinis – citrininis kremas (galimas ir sluoksnelis rūgštesnio uogų džemo). Tai tikras naminis „Napoleonas“! Sudėtis (190024)

€ 28.00

Tortas „Jaunystė“

Nuo senų laikų populiarus tortas, gaminamas iš morengų su žemės riešutais, perteptų saldžiarūgščių zefyrų su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu Sudėtis (190023)

€ 20.00

Karamelinis tortas su mascarpone

Meduoliniai biskvitai, pertepti purios grietinėlės, pagardintos karamele, kremu Sudėtis (190022)

€ 18.00

Tortas „Rafaelo“

Su traškančiais riešutais, grietinėlės bei kondensuoto pieno kremu. Be gliuteno Sudėtis (190026)

€ 18.00

Tortas „Braškelė“ su mascarpone ir baltuoju šokoladu

Vasara kvepiantis tortas, gaminamas iš šviesių biskvitų, gaivaus mascarponės – grietinėlės kremo, vėsinančio želė sluoksnio ir kvapnių braškių Sudėtis (190015)

€ 20.00

Tortas „Latte“

Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš šviesių ir šokoladinių biskvitų, perlietų kavos sirupu ir puriosgrietinėlės ir latės kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo suteikiančiam juodųjų serbentų uogienės bei traškiam sluoksniams. Sudėtis (190014) Daugiau...

€ 18.00

Konditerija

Japoniškas sūrio tortas

Purus varškės biskvitas užlietas maskarponės ir lydyto sūrelio kremu. Pagardintas aviečių uogomis. Tikrai gaivus, lengvas ir pasakiškai skanus tortas Sudėtis (190042)

€ 18.00

Konditerija

Tortas ,,Mocartas''

Šviesaus biskvito ir trapios sluoksniuotos tešlos sluoksniai, pertepti grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir viskiu. Rūgštelės suteikia citrinų gabalėliai puriame kreme. Sudėtis (190036)

€ 18.00

Konditerija

Tortas „Paryžietė“

Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems – jame rasite šokoladinį, citrininį biskvitus bei sluoksniuotos tešlos sluoksnį. Pertepimai taip pat įvairūs – šildantis plikyto kremo su spanguolėmis ir purus grietinėlės ir gaivaus jogurto. Sudėtis (190040) Daugiau...

€ 18.00

Tortas „Snikers“

Meduoliniai ir šviesūs biskvitai, pertepti karamelės ir purios grietinėlės kremu, pagardintu žemės riešutais ir šokoladu Sudėtis (190012)

€ 18.00

Varškės tortas su avietėmis

Šviesūs biskvitai, grietinėlės su desertine varške kremas ir avietės – viskas, ko reikia, kad pajustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą.Galima torto svorio paklaida +/- 200 gr Sudėtis (190037)

€ 18.00

Tortas ,,Triufelinis" su vyšniomis ir kardamonu

Nuostabus tortas mėgstantiems šokoladą: šokoladiniai biskvitai, perlieti konjako sirupu, pagardinti šokoladiniu grietinėlės kremu ,vyšniomis bei kardamonu Sudėtis (190039)

€ 18.00

Tortas „Avietinis glamūras“

Drėgnas, šokoladinis biskvitas padengtas lengvu pieniško šokolado ir gaivumo suteikiančiu avietiniu putėsiu pagardintu tikromis, šaldytomis avietėmis Sudėtis (190027)

€ 18.00

Tortas „Mango“

Šviesūs biskvitai, pertepti maskarponės sūriu, natūralia mangų tyre ir mangų gabalėliais Sudėtis (190025)

€ 17.00

Tortas „Šilauogių“

Gaivus ir lengvas tortas. Gaminamas iš šokoladinių biskvitų, perteptas grietinėlės ir maskarponės sūrio kremu. Gaivumo suteikia sodrus šilauogių sluoksnis . Puoštas baltuoju šokoladu ir uogomis Sudėtis (190019)

€ 18.00

Konditerija

Tortas ,,Baltoji dama"

Citrininiai biskvitai, pertepti grietinėlės ir lengvo jogurto kremu, pagardintu žaliąja citrina ir migdolais. Tortui nepakartojamo skonio suteikia traškantis karamelizuotos chalvos gabalėlių sluoksnis. Galima torto svorio paklaida +/- 200 gr Sudėtis (190035) Daugiau...

€ 18.00

Konditerija

Tortas ,,Cheesecake"

Trupininis sausainių biskvitas su gausiu varškės ir mascarponės sūrio kremu kurį dengia gausus chalvos traškučių sluoksnis. Sudėtis (403517)

€ 18.00

,,Karališka pistacija"

Traškus pagrindas, šokoladiniai putėsiai, pistacijų pasta ir plonytis juos skiriantis aviečių uogienės intarpas Sudėtis (686633)

€ 20.00

Konditerija

Tortas Pasifloras

Citrininiai biskvitai, pertepti filadelfijos sūrio ir grietinėlės kremu, pagardinti pasiflorų.Galima torto svorio paklaida +/- 200 gr Sudėtis (190034)

€ 18.00

Šokoladinis tortas su mascarpome ir vyšniomis

Drėgnas, šokoladinių biskvitų ir sodraus skonio tortas su vyšniomis ir maskarponės kremu Sudėtis (477617)

€ 18.00

Konditerija

Tortas „Šokoladinė svajonė“

Pats skaniausias mūsų pasirinkimas, mėgstantiems šokoladinius tortus. Gaminamas iš šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir šokoladinių kremų. Išsvajotą skonį tortui suteikia traškus karamelizuotos chalvos gabalėlių sluoksnis. Sudėtis (190041) Daugiau...

€ 18.00

Tortas „Šokoladinis vėjas“

Margos, tačiau darnios skonių paletės tortas. Skanaudami pirmiausia pajusite „Rafaello“ kokosų skonį, akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale – grietinėlės su brendžiu kvapnumas Sudėtis (190020) Daugiau...

€ 18.00

Sūrio tortas su uogomis

Trupininis sausainių biskvitas su gausiu varškės ir mascarponės sūrio kremu kurį dengia gausus chalvos traškučių sluoksnis ir gaivumo suteikiančios sezoninės uogos Sudėtis (874719)

€ 18.00