FB

Tortų asortimentas

1. Tortas „Medaus šokoladinis su jogurtu“

Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptu gaiviu persikiniu jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir purios grietinėlės kremas suteikia tortui dar malonesnį skonį.

20. Tortas „Vyšnelė“

Švelnūs šviesūs biskvitai pertepti saldžiagūgščiu jogurto – grietinėlės kremu ir vyšnių džemo sluoksneliu su uogų gabalėliais.

2. Tortas „Šokoladinis su riešutais“

Šokoladiniai biskvitai pertepti grietinėlės ir kakavos kremais su riešutais. Tortą pagardiname sluoksneliu karamelizuoto sutirštinto pienu su romu.

21. Tortas „Braškė“

Pavasariu kvepiantis tortas gaminamas iš šviesių biskvitų, gaivaus jogurto – grietinėlės kremo, vėsinančių želė gabalėlių ir kvapnių braškių.

3. Tortas „Medaus šokoladinis tortas su jogurtu ir vaisiais“

Tai gaivus vasariškas tortas susidedantis iš šokoladinio bei medaus biskvitų perteptų persikinio jogurto ir purios grietinėlės kremais su bananų puselėmis viduriniame sluoksnyje. Tortui gaivumą suteikia puošimas vaisiais.

22. Tortas „Viskio“

Šviesaus biskvito ir trapūs sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir viskiu. Šiam saldžiam tortui rūgštelės suteikia citrinų gabalėliai puriame kreme.

4. Tortas „Jogurtinis“

Pūrus šokoladiniai ir šviesus biskvitai suteikia šiam tortui lengvumo, o persikinis jogurtas bei grietinėlės kremas su želė gabalėliais suteikia saldžiarūgščio skonio.

23. Tortas „Rojaus obuoliukas“

Sluoksniuotos tešlos pusgaminiai, šviesus biskvitas, gaivus grietinėlės kremas ir obuolių gabalėliai – paragavę, , jausite tikrą rojaus obuoliuko skonį.

5. Tortas „Nica“

Puikus pasirinkimas prie arbatos ar kavos – šviesus, šokoladinis ir medaus biskvitai, pertepti persikinio jogurto ir grietinėlės kremu, su sluoksneliu plikyto kremo su romu ir žemės riešutais.

24. Tortas „Mėlynių“

Labai šlapias tortas, gaminamas iš šokoladinių biskvitų, gaivios grietinėlės, gaivinančių šaldytų mėlynių ir sluoksnelio mėlynių uogienės.

6. Tortas „Paryžius“

Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems – jame rasite šokoladinį, citrininį biskvitus, bei sluoksniuotos tešlos sluoksnį. Pertepimai taip pat įvairūs – šildantis plikyto kremo su spanguolėmis, purus grietinėlės ir gaivaus jogurto.

25. Tortas „Morenginis“

Lengvasis morengas ir šviesus biskvitas su aguonėlėmis pertepti sviestiniu kremu, pagardintu romu.

7. Tortas „Karamelinis“

Meduoliniai biskvitai pertepti puriu grietinėlės pagardintos karamele kremu.

26. Tortas „Šokoladinis vėjas“

Margos, tačiau darnios skonių patelės tortas. Skanaudami pirma pajusite „Rafaelo“ kokosų skonį, akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale – grietinėlės su brendžiu kvapnumas.

8. Tortas „Jaunystė“

Nuo senų laikų populiarus tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su žemės riešutais, perteptų saldžiarūgščių zefyrų su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu.

27. Tortas „Karališkas marcipanas“

Šokoladinis tortas perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos rūgštelės tortui suteikia vyšnios, o nuo tikro marcipano pajusite klasikinį migdolų skonį.

9. Tortas „Egzotika“

Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su riešutais, perteptų sviestinių kremu su razinomis, išmirkytomis rome.

28. Tortas „Žaliosios arbatos“

Nuostabus tortas šiltai popietei – šviesūs biskvitai su puriu grietinėlės ir žaliosios arbatos kremu. Tropikus primins apelsininio džemo sluoksnis su apelsinų gabaliukais. Įdomi skonių įvairovė manantiems, kad išbandė viską.

10. Tortas „Ambasadorius“

Solidus, tirpstantis burnoje tortas gaminamas iš riešutinių ir kokosinių pusgaminių, pertepamų gardžiu sviestiniu – šokoladiniu kremu su romu.

29. Tortas „Morenginis su apelsinais“

Lengvasis morengas ir šviesus biskvitas su sviestiniu apelsinų kremu, pagardintu romu.

11. Tortas „Tiramisu“ su persikų džemų arba vynuogių želė.

Itin lengvas tortas gaminamas iš šviesaus biskvito ir purios grietinėlės kremo su delikatesinių Maskarponės sūriu, gaiviu persikų džemų arba tamsia vynuogių želė.

30. Tortas „Pasiflorų“

Citrinianiai biskvitai pertepti filadelfijos sūrio ir grietinėlės kremu pagardinti pasiflorų tyre.

12. Tortas „Varškės su avietėmis“

Šviesus biskvitai, grietinėlės su desertine varške krmas ir šaldytos avietės – viskas, ko reikia, kad pajustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą.

31. Tortas „Baltoji dama“

Citrininiai biskvitai pertepti grietinėlės ir lengvo jogurto kremu, kuris pagardintas laimu ir migdolu. Tortui nepakartojamo skonio suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai.

13. Tortas „Napaleonas“ galimas su uogų džemu.

Sliuoksniuotos tešlos sluoksniai, sviestinis – citrininis kremas (galimas sluoksnelis rūgštoko uogų džemo). Tai tikras naminis „Napaleonas“.

32. Tortas „Šilauogių“

Gaivus, lengvas, natūralus tortas. Gaminamas iš šokoladinių biskvitų su grietinėlės ir filadelfijos sūrio kremais. Puoštas šilauogėmis.

14. Tortas „Triufelinis“

Nuostabus tortas mėgstantiems šokoladą. Šokoladinai biskvitai, perlieti konjako sirupu, pagardinti šokoladiniu grietinėlės kremu. Tortui žavesio suteikia vyšnios.

33. Tortas „Medaus“

Medaus biskvitai pertepti gardžios grietinės kremu su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais.

15. Tortas“Latte“

Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš šviesių ir šokoladinių biskvitų, perliejamų kavos sirupu ir lengvo grietinėlės ir „latte“ kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo suteikiančiamsluoksneliui juodųjų serbentų uogienės.

34. Tortas „Snikers“

Meduoliniai ir šviesūs biskvitai pertepti karamelės ir purios grietinėlės kremu, pagardintas žemės riešutais ir šokoladu.

16. Tortas „Avietėlė“

Gaivinantis tortas, kurio puikų skonį kuria šokoladiniai biskvitai, puri grietinėlė ir sluoksnelis mišku kvepiančios aviečių džemo. Tortą karūnuoja aviečių želė.

35. Tortas „Japoniškas“

Purus varškės biskvitas užlietas filadelfijos sūrio ir lydyto sūrelio kremu, pagardintas aviečių uogomis. Tikras gaivus, lengvas ir pasakiškai skanus tortas.

17. Tortas „Orchidėja“

Šokoladiniai biskvitai, lengva grietinėlė, šokoladinis kremas ir rome mirkytos slyvos – tikras karališko torto skonis.

36. Pyragas „Sūrio“

Šokoladinių sausainių biskvitas su sūrio kremu ir pagardintas kakava.

18. Tortas „Šokoladinė svajonė“

Pats skaniausias mūsų tortas, gaminamasis šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir šokoladinio kremų. Imperatorišką skonį gaminiui suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai.

37. Keptas varškės

Pasigardžiavimui prie kavos. Gaivios karštai dienai atneš švelnus varškės kremas su konservuotais persikais ir ananasais su trapaus kepinuko pagrindu.

19. Tortas „Šokoladinė vyšnia“

Šokoladiniai biskvitai, grietinėlės ir šokoladinis kremai ir rūgštelės suteikiančios vyšnios. Šokoladas ir vyšnios – kas galėtų atsispirti šiam nuostabiam deriniui?



Pakvimpa skanėstais namai, kai ruošia Ragainės meistrai!

2010 © www.manosvetaine.lt