Tortai

Medaus šokoladinis tortas su jogurtu
Tai klasikinis mūsų tortas, kuris susideda iš medumi kvepiančių biskvitų, perteptų gaiviu persikiniu jogurtu. Šokoladinis biskvitas ir purios grietinėlės kremas suteikia tortui dar malonesnį skonį.
 

Paryžius
Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems - jame rasite ir šokoladinį , ir medaus biskvitus, ir sluoksniuotos tešlos sluoksnį. Jie pertepti puriu grietinėlės,  gaivaus jogurto ir plikytu kremu su riešutais.

Egzotika
Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų baltimų pagrindo su riešutais, perteptų sviestiniu kremu su razinomis, mirkytomis rome.

Vaisinis
Tai gaivus vasariškas tortas susidedantis iš šokoladinio bei medaus biskvitų perteptų persikinio jogurto ir purios grietinėlės kremais , pagardintas vaisių gabaliukais. Taip pat tortui gaivumą suteikia puošimas vaisiais.

Jogurtinis
Purūs šokoladiniai  ir šviesūs biskvitai  suteikia šiam tortui lengvumo, o persikinis jogurtas bei grietinėlės kremas su želė gabalėliais suteikia saldžarugščio skonio. 

Šokoladinis tortas su riešutais „Nuga"
Rudeniška šiluma dvelkiantys šokoladiniai biskvitai pertepti grietinėlės ir kakavos kremais su riešutais. Tortą pagardina karamelizuoto sutirštinto pieno su romu sluoksnis.

Tortas „Bananinis"
Šviesūs ir šokoladiniai biskvitai pertepti šokoladiniu ir grietinėlės kremu, bananinio džemo sluoksniu ir pagardintas bananų gabaliukais. 

Tortas „Paukščių pienas"
Šviesūs biskvitai pertepti gausiu zefyriniu, pagardintu raudonųjų serbentų džemu, kremu.  

Tortas „Karamelinis"
Meduoliniai biskvitai pertepti puriu grietinėlės pagardintos karamele kremu tešlos ir citrininio pusgaminiai pusgaminiai pertepti grietinėlės-jogurto su karamele kremu.

Tortas „Jaunystė"
Nuo senų laikų populiarus tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su žemės riešutais, perteptų saldžiarugščiu zefyru su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu.

Tortas „Ambasadorius"
Solidus, tirpstantis burnoje tortas gaminamas iš riešutinių ir kokosinių pusgaminių, perteptų gardžiu sviestiniu - šokoladiniu kremu su romu.

Tortas „Tiramisu"
Itin lengvas tortas gaminamas iš šviesaus biskvito ir purios grietinėlės kremo su delikatesiniu Maskarponės sūriu, gaiviu persikų džemu ir vaisių gabaliukais arba tamsia vynuogių žele. Puikus desertas prie kavos. 

Tortas „ Varškės su avietėmis"
Šviesūs biskvitai, grietinėlės-varškės kremas ir šaldytos avietės - viskas ko reikia, kad pasijustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą. 

Tortas „Napoleonas"
Sluoksniuotos tešlos sluoksniai ir sviestiniai - citrininis kremas - močiutės gamintam "Napaleonui" nenusileidžiantis skonis.

Tortas „Triufelinis"
Nuostabus tortas mėgstantiems šokoladą. Šokoladiniai biskvitai, perlieti konjako sirupu, pagardinti šokoladiniu grietinėlės kremu. Vyšnio suteikia tortui žavesio.

„Late" tortas
Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš šviesių ir šokoladinių biskvitų, perliejamų kavos sirupu ir lengvo grietinėlės ir Latte kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo suteikiančiam sluoksniui juodųjų serbentų uogienės. 

Tortas „Avietėlė"
Gaivinantis tortas, kurio puikų skonį kuria šokoladiniai biskvitai, puri grietinėlė ir sluoksnis mišku kvepiančio aviečių džemo. Tortą karunuoja aviečių žėlė.

Tortas „Orchidėja"
Šokoladiniai biskvitai, lengva grietinėlė, šokoladinis kremas ir rome mirkytos slyvos - tikras karališko skonio tortas.

Tortas „Šokoladinė svajonė"
Pats skaniausias mūsų tortas, gaminamas iš šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir šokoladinio kremų. Imperatorišką skonį gaminiui suteikia traškūs karamelizuoti chalvos gabalėliai. 

Tortas „Vyšnelė”
Švelnūs šviesūs biskvitai pertepti saldžiarugščiu jogurto - grietinėlės kremu ir vyšnių džemo sluoksniu su uogų gabalėliu gausa. 

Viskio" tortas
Šviesaus biskvito ir trapūs sluoksniuotos tešlos pagrindas perteptas grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir viskiu. Šiam saldžiam tortui rūgštelės suteikia citrinųgabalėliai puriame kreme.

Tortas „Rojaus obuoliukas“
Sluoksniuotos tešlos ir citrininiai biskvitai pertepti grietinėlės kremu su obuolių gabalėliais - paragavę, jausite tikrą rojaus obuoliuko skonį.

Tortas „Mėlynių“
Labai "šlapias" tortas, gaminamas iš šokoladinių biskvitų, gaivios grietinėlės, gaivinančių šaldytų mėlynių ir sluoksnelio mėlynių uogienės.

Tortas „Morenginis“
Lengvas morengas perteptas šokoladiniu kremu ir saldžiarugščiu apelsinų džemu su aromatingais apelsinų gabalėliais bei žemės ir lazdyvų riešutų trupinėliais.

Tortas „Šokoladinis vėjas“
Margos, tačios darnios skonių paletės tortas. Skanaudami, pirma pajusite "Rafaelo" kokosų skonį, akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale - grietinėlės su brendžiu kvapnumas.

Tortas „Karališkas marcipanas“
Šokoladinis tortas perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos rūgštelės skonį tortui suteikia vyšnios, o nuo tikro marcipano pajusite klasikinį migdolų skonį.

Tortas „Žalios arbatos“
Nuostabus tortas šiltai popietei - šviesūs biskvitai su puriu grietinėlės ir žalios arbatos kremu. Tropikus primins apelsininio džemo sluoksnelis su apelsinų gabaliukais. Įdomi skonių įvairovė manantiems, kad išbandė jau viską!

 Tortas „Keptas varškės“
Pasigardžiavimui prie kavos! Gaivos karštai dienai atneš švelnus varškės kremas su konservuotais persikais ir ananasais su trapaus kepinuko pagrindu.

Sveiki atvykę į naująją "Mažosios Ragainės" svetainę !
2010 © www.manosvetaine.lt