FB

Asortimentas

Bet kuris jūsų pasirinkto dizaino tortas gali būti padarytas iš jums labiausiai patinkančios sudėties.

 

"Pasiflorų" 

Citrininiai biskvitai pertepti filadelfijos sūrio ir grietinėlės kremu pagardinti pasiflorų tyre.

„Šokoladinis vėjas“


Margos, tačiau darnios skonių paletės tortas. Skanaudami pirma pajusite „Rafaelo“ kokosų skonį, akimirka vėliau nuvilnys gaivą nešantis šokoladinis kremas, o finale – grietinėlės su brendžiu kvapnumas.

„Japoniškas“

 Purus varškės biskvitas užlietas filadelfijos sūrio ir lydyto sūrelio kremu, pagardintas aviečių uogomis. Tikras gaivus, lengvas ir pasakiškai skanus tortas.

„Vyšnelė“

 Švelnūs šviesūs biskvitai pertepti saldžiarūgščiu jogurto – grietinėlės kremu ir vyšnių džemo sluoksneliu su uogų gabalėliais.

„Egzotika“

Egzotiškas tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su riešutais, perteptų sviestinių kremu su razinomis, išmirkytomis rome.

„Ambasadorius“

Solidus, tirpstantis burnoje tortas gaminamas iš riešutinių ir kokosinių pusgaminių, pertepamų gardžiu sviestiniu – šokoladiniu kremu su romu.

„Baltoji dama“

Citrininiai biskvitai pertepti grietinėlės ir lengvo jogurto kremu, kuris pagardintas laimu ir migdolu. Tortui nepakartojamo skonio suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai.

„Varškės su avietėmis“

Šviesus biskvitai, grietinėlės su desertine varške krmas ir šaldytos avietės – viskas, ko reikia, kad pajustumėte gomuriu tekančią vasarišką gaivą.  

„Medaus“

Medaus biskvitai pertepti gardžios grietinės kremu su citrinų sultimis ir žievelės gabalėliais.  

„Triufelinis“

Nuostabus tortas mėgstantiems šokoladą. Šokoladiniai biskvitai, perlieti konjako sirupu, pagardinti šokoladiniu grietinėlės kremu. Tortui žavesio suteikia vyšnios.  

„Viskio“

Šviesaus biskvito ir trapūs sluoksniuotos tešlos pusgaminiai pertepti grietinėlės kremais su kiaušinių likeriu ir viskiu. Šiam saldžiam tortui rūgštelės suteikia citrinų gabalėliai puriame kreme. 

„Paryžietė“

Puikus pasirinkimas neišsirenkantiems – jame rasite šokoladinį, citrininį biskvitus, bei sluoksniuotos tešlos sluoksnį. Pertepimai taip pat įvairūs – šildantis plikyto kremo su spanguolėmis, purus grietinėlės ir gaivaus jogurto. 

„Šokoladinė svajonė“

Pats skaniausias mūsų tortas, gaminamasis šokoladinių biskvitų, purių grietinėlės ir šokoladinio kremų. Imperatorišką skonį gaminiui suteikia tarp dantų traškantys karamelizuotos chalvos gabalėliai. 

„Snikers“

Meduoliniai ir šviesūs biskvitai pertepti karamelės ir purios grietinėlės kremu, pagardintas žemės riešutais ir šokoladu. 

„Latte“

Tikras kavos mėgėjų tortas, gaminamas iš šviesių ir šokoladinių biskvitų, perliejamų kavos sirupu ir lengvo grietinėlės ir „latte“ kavos kremo. Neliks abejingų ir gaivumo suteikiančiam sluoksneliui juodųjų serbentų uogienės. 

„Rafaelo“

Begliutenis tortas. Su traškančiais riešutais, grietinėlės bei kondensuoto pieno kremu.  

„Braškė“

Pavasariu kvepiantis tortas gaminamas iš šviesių biskvitų, gaivaus jogurto – grietinėlės kremo, vėsinančių želė gabalėlių ir kvapnių braškių. 

„Mango“

Šviesūs biskvitai pertepti maskarponės sūriu, natūralia mangų tyre ir mangų gabalėliais.  

„Pistacijų“

Morenginiai trapus biskvitai su graikiniais riešutais, pertepti tirpstančių natūralių pistacijų kremų. 

„Morkiukas“

Begliutenis tortas. Migdolinių miltų pusgaminis su natūraliomis tarkuotomis morkomis, perteptas maskarponės sūrio kremų. 

„Dainava“

Tikras klasikinis tortas. Lazdynų riešutų morengas, perteptas šokoladinių sviestinių kremų, kuriam subtilumo suteikia tikras brendis. 

 

„Karališkas marcipanas“

Šokoladinis tortas perteptas šokoladiniu kremu ir perlietas konjako skonio sirupu. Lengvos rūgštelės tortui suteikia vyšnios, o nuo tikro marcipano pajusite klasikinį migdolų skonį. 

„Šilauogių“

Gaivus, lengvas, natūralus tortas. Gaminamas iš šokoladinių biskvitų su grietinėlės ir filadelfijos sūrio kremais. Puoštas šilauogėmis. 

„Tiramisu“ su persikų džemu arba vynuogiu žele.

Itin lengvas tortas gaminamas iš šviesaus biskvito ir purios grietinėlės kremo su delikatesinių Maskarponės sūriu, gaiviu persikų džemu arba tamsia vynuogių žele. 

„Karamelinis“

Meduoliniai biskvitai pertepti puriu grietinėlės pagardintos karamele kremu. 

„Jaunystė“

Nuo senų laikų populiarus tortas, gaminamas iš plaktų baltymų pusgaminių su žemės riešutais, perteptų saldžiarūgščių zefyrų su razinomis ir raudonųjų serbentų džemu. 

„Napaleonas“ su plikytu kremu

Sluoksniuotos tešlos sluoksniai, sviestinis – citrininis kremas (galimas sluoksnelis rūgštoko uogų džemo). Tai tikras naminis „Napaleonas“. 




 

Pakvimpa skanėstais namai, kai ruošia Ragainės meistrai!

2010 © www.manosvetaine.lt